Over ons

Over ons header afbeelding
Header quote afbeelding

Wat een fijn en betrokken team

“Ons team is klein maar hecht. Iedere dag staan we op met dezelfde missie en werken we hard om dit te bereiken. Het is fijn om met gedreven mensen te werken die net als jij een passie hebben voor horeca en ondernemerschap.”

Service website

Appsmen is jouw
technologie partner
in de horeca!

Wat in 2012 begon met het idee om mobiele technologie en innovatie op een positieve manier in te zetten in de horecabranche, groeide uit tot een succesvolle onderneming. Wij bieden je een totaalpakket als het aankomt op het laten groeien van jouw bedrijf en klantloyaliteit. Dit doen wij door het ontwikkelen van jouw eigen webshop en app, het bijhouden van je statistieken en het boosten van je (online) zichtbaarheid.

Met een native bestel app en website in je eigen huisstijl verbeteren wij je prestaties en verhogen wij de gebruiksvriendelijkheid voor jouw klanten. De geleverde app is van alle benodigdheden voorzien: krijg inzicht in je omzet, onderzoek het bestelgedrag van je klanten en speel hier vervolgens op in door het sturen van pushberichten.

Omzet verhogende diensten

Wij zorgen voor een
toegevoegde waarde
voor jouw bedrijf

Appsmen maakt het voor kleine en middelgrote ondernemingen mogelijk om tegen lage kosten een hoogwaardige mobiele app en website van hun eigen merk te hebben. Hierdoor kunnen bedrijven hun omzet maximaliseren en de klantenbinding verhogen, wat essentieel is voor succes.

Samenwerken met Appsmen?
Meld je nu aan!

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de horecabranche en doe inspiratie op voor je eigen onderneming.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden of heb je een vraag?
Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vraag of opmerking na het bezoeken van onze website? Klik op een van de onderstaande buttons en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.