Social media marketing

Onze service header afbeelding
Header quote afbeelding

We hebben samen met Appsmen een social media plan opgericht en daarmee heel veel nieuwe klanten mogen verwelkomen!

Dennis van Jolide in Almere maakt gebruik van de diensten van Appsmen en er kwamen veel meer klanten, waarmee ook persoonlijker contact is. Met de tijd draai ik telkens meer omzet!

bekijk de video

Hoe pakken wij Social Media marketing voor jou op?

Met een ervaren marketingteam weten wij als geen ander welke stappen je moet ondernemen om het maximale uit Social Mediakanalen te behalen. Appsmen analyseert vrijblijvend en kosteloos jouw Facebook- of Instagram profiel en voorziet je van een concreet advies en een professionele social mediaplan met als doel meer klantbinding te bereiken en uiteraard meer omzet te genereren.

Wat kun je van ons verwachten?

Hieronder zie jij een overzicht van de diensten die wij aanbieden. Neem gerust contact met ons op om te zien welke van deze services passend zijn voor jouw bedrijf.

Maandelijkse Rapportage van de bereikte advertentie resultaten.

Maandelijks rapporteren wij de bereikte resultaten van Social Media advertenties o.a. omzet statistieken (conversie), aantal bestellingen, aantal vertoningen, aantal klikken en veel meer. Dit doen wij in een persoonlijk gesprek.

Professionele Video & Fotoshoot

Wij maken een afspraak met jou voor een video-opname & fotoshoot van jouw gerechten. De afspraak duurt ongeveer 2 à 3 uur.

Het onderhouden van Google bedrijvenpagina

Alle social posts op Facebook en Instagram worden ook op Google gedeeld. Alle relevante informatie van je Google-pagina wordt regelmatig actueel gehouden.

Instagram pagina opzet-/-beheer

Wij zorgen ervoor dat je een professionele Instagram-bedrijvenpagina krijgt met alle bijbehorende informatie over jouw restaurant, openingstijden, website-URL en veel meer, rekening houdend met de Instagram richtlijnen.

Facebook bedrijvenpagina opzet / beheer

Wij zorgen ervoor dat je een professionele Facebook bedrijvenpagina krijgt met alle bijbehorende informatie over jouw restaurant, openingstijden, website-URL en veel meer, rekening houdend met de Facebook richtlijnen.

Facebook-pixel

Wij plaatsen de Facebook-pixel op je website en bepalen de doelgroepen die waarde opleveren voor jouw restaurant in de vorm van meer omzet of naamsbekendheid.

Social Media advertentie strategie

Met de advertenties die wij plaatsen krijgen wij inzicht in je potentiële klanten zodat wij steeds gerichter kunnen adverteren.

Jaarlijkse social media content strategie

Om onder de aandacht te blijven van je (loyale) klanten zorgen wij ervoor, dat er wekelijks op al je social mediakanalen gepost wordt met de content die jouw doelgroep aanspreekt.

Meer weten afbeelding

Meer weten?
Bel Kadri

Heb jij vragen over onze diensten en services of vraag jij je af wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij staan jou graag te woord en voorzien jou van de juiste informatie.

0648775497