Diensten

Onze service header afbeelding
Header quote afbeelding

Meer dan alleen een goede website

Door het bieden van een totaalpakket nemen wij al je zorgen uit handen. Ons team staat dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Contact

Service website

Afhaal- en bezorgwebsite-/ app

Appsmen helpt je graag met het ontwikkelen of professionaliseren van je afhaal- en bezorgwebsite/app waarmee je niet alleen meer omzet genereert, maar ook de loyaliteit bij je (vaste) klanten verhoogt. Meld je vandaag nog aan en bespaar op hoge commissie percentages bij welbekende algemene eten bestelwebsites.

Bekijk meer

Google marketing

Google marketing

De online zichtbaarheid van je restaurant is nu belangrijker dan ooit te voren. De vraag is: Hoe ga je hiermee aan de slag? En met wat voor budget? Hoe haal je het maximale uit je restaurant met online Google marketing? Wij weten als geen ander alle tips en tricks om aan de slag te gaan met het succesvol inzetten van Google marketing voor jouw restaurant.

Bekijk meer

Marketing diensten

Social Media Marketing

Wij helpen jou de zichtbaarheid van jouw horecabedrijf te vergroten door het bieden van aanvullende marketing diensten. Op basis van onze statistieken bieden wij jou een passende marketing aanpak.

Bekijk meer

Account management

Account management

Onze accountmanagers staan voor jou klaar om al jouw vragen en opmerkingen rondom onze services te beantwoorden. Wij geloven dat sterke relaties opbouwen waardevol is en gaan graag met jou in gesprek over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Bekijk meer

Nieuwsgierig geworden of heb je een vraag?
Neem vrijblijvend contact op

Heb jij een vraag of opmerking na het bezoeken van onze website? Klik op een van de onderstaande buttons en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.