Push notificaties

Stuur PUSH berichten naar al uw klanten

Bereik uw klanten veel sneller met een persoonlijk bericht. Informeer hen over uw actuele nieuws en aanbiedingen.

Een push-bericht is een kort bericht dat wordt weergegeven op het scherm van de telefoon, zelfs als de gebruiker de toepassing niet heeft geopend. Het is een bericht dat onmiddellijk zichtbaar is, een bericht waar niemand aan kan ontsnappen.

.

Push berichten zorgen voor meer klantenbinding.

Het versturen van push berichten is een van de belangrijkste manieren om uw klant aan uzelf te binden. Wanneer uw klanten uw bestel App hebben gedownload, kunt u regelmatig uw nieuws en aanbiedingen naar hen communiceren. Naarmate uw klant meer te weten komt over wat er in uw restaurant speelt of wat voor aanbiedingen zij kunnen ontvangen, leidt dit tot meer bestellingen en tweezijdige communicatie.

U kunt zelf uw push berichten beheren, d.w.z. dat u, op het moment dat push bericht naar uw klanten is verzonden, direct kunt zien hoeveel klanten uw bericht hebben gelezen. Het is wel belangrijk dat push berichten niet te vaak verstuurd moeten worden om uw gewenste resultaat te bereiken.

Interesse? Neem contact op
m

Communiceer met uw klanten op een eenvoudige, snelle en effectieve manier.

Wij weten als geen ander wat een goede communicatie strategie is naar uw klanten toe. Hier hebben wij ook veel ervaring opgedaan. U krijgt van ons advies en trainingen om het gewenst resultaat te boeken.

Als u de push berichten weet goed in te zetten, zult u daar vele voordelen van uithalen zoals dat u uw relatie met uw klanten kunt verstevigen en de loyaliteit verhogen.

Push berichten kunnen via ons CMS (Backend) platform beheerd worden. Al uw nieuwsberichten, aanbiedingen of belangrijke evenementen kunnen als push bericht naar uw klanten verstuurd worden. Met een goede communicatie strategie (zoals wat voor bericht op welke moment verstuurd moet worden), haalt u effectief de goede resultaten binnen.

Neem contact met ons op!