Over Appsmen

Appsmen is uw technologie partner in Horeca!

Appsmen heeft voor restauranthouders een totaalpakket ontwikkeld voor 25 Euro per maand. Het pakket bestaat uit een webshop en bestel App gemaakt in uw huisstijl. Met Appsmen producten en diensten kunnen uw klanten snel en eenvoudig een bestelling plaatsen op uw eigen website of bestel App zonder dat u daar per bestelling een commissie voor hoeft te betalen.

Wanneer uw App en webshop online is, krijgt u van ons de toegang tot de beheerderspaneel, waar u alles zelf kunt beheren, o.a. het overzicht van al uw omzet en bestellingen, klanten, communicatie met uw klant (zoals het versturen van push berichten), kortingen en alle andere instellingen van uw App of webite.

Appsmen heeft ervoor gezorgd dat zowel de webshop als het bestel App geïntegreerd werkt met alle bekende online kassasystemen. Dat betekent dat al uw App of webshop bestellingen direct in uw Kassasysteem binnen komen, waar u het totale overzicht zelf bewaakt. Tevens staat Appsmen er open voor om met alle derde partij platforms te integreren. Gebruikt u zelf een kassasoftware? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om uw kassasysteem te koppelen met uw App of webshop!

Wij, als Appsmen team, zijn van mening dat mobiele technologie op een innovatieve manier binnen de horeca gebruikt kan worden. Wij zien hierin vele mogelijkheden met de huidige en opkomende tablet en smartphone producten. Er worden veel nieuwe producten geïntroduceerd en Appsmen blijft altijd nadenken over hoe een nieuw product een toegevoegde waarde voor de Horeca kan opleveren.